O Glampingu

Spoznajte Glamping Lake Bloke, čudovit naraven glamping park, ki temelji na lesu, domačnostni in pristnostni.

GLAMPING LAKE BLOKE

Dobrodošli v deželi čudes. Prepustite se božanju sončnih žarkov, petju ptic, brenčanju čebel, vonju lesa in mirnosti jezera na Bloški planoti. Odtrgajte se od norega sveta in se priklopite na naravno frekvenco.

Naravni resort Glamping Bloke je eden redkih, kjer je vsak letni čas čaroben in navdihujoč. Zakonca Martina in Janez vsak s svojim talentom in energijo dodajata k prisrčnosti glampa. Janez skrbi za vse lesene postavitve v glampu (hiške, jakuzzi, gugalnice, igrala, vrtički, medvedi, ograje, gozdni možje itd.) in ob Bloškem jezeru, Martina pa s svojo energičnostjo vodi glamp in okrepčevalnico Brunarica ob jezeru.
Naj vas zapeljejo živahne zime, skrivnostne jeseni, dišeče pomladi in sveža poletja …

15+
Let izkušenj
glamping-0797

Glamping Bloke nudi 33 ležišč in sicer tri male hiške (2 os.), tri velike hiške (2-4 os.), studio (5 os.), dve Krpanovi sobi (4-5 os.) in “Soba pod zvezdami” (2 os.). Gostom so na voljo skupna letna kuhinja (opremljena), ogrevan družabni prostor/zajtrkovalnica in bar, skupne sanitarije (WC in tuš), parkirišče in mize s klopmi. Za otroke (in odrasle) imamo ročno izklesana lesena igrala, ki so A-testirana.

Za bolj avanturistične ponujamo tudi šotorišče, kjer si lahko sami postavite svojo “hiško”. Pri nas se lahko sprostite tudi v največji bloški kopeli na prostem.

Skozi celo leto organiziramo nepozabna doživetja za odrasle in za otroke. Tako nas lahko obiščeta pravljičar/ka in zeliščar/ka, ob jasnih nočeh opazujemo zvezdne utrinke, na obisk pride tudi gozdni mož, ki nas pouči in pokaže kako preživeti v naravi (vsaj prvo noč 🙂 Za najmlajše organiziramo animacijo (družabne igre, poslikave obraza, skakanje z vrečami) in tematske delavnice, kjer lahko sodelujejo tudi odrasli, pa vožnjo z vozom in celo masažo na prostem. Ker so doživetja odvisna od vremena in razpoložljivosti prostih mest prosimo, da naše aktivnosti redno spremljate.

Za zaključene družbe je možen najem celega glampa (oktober-april).

Delovni čas recepcije: 8h-19h (julij, avgust), izven sezone od 9h – 17h
Ker spoštujemo zasebnost naših gostov, je glamp za zunanje obiskovalce zaprt. Možni so naročeni ogledi glampa, po predhodnem dogovoru. Hvala za razumevanje.

Rezervirajte svoj termin!

Doživite neverjetno, pristno izkušnjo sami, v paru ali pa kar s celo družino. V Glampingu ob Bloškem jezeru, ki je naraven, miren, pristen in domač.