Nastanitve

Preverite vse razpoložljive nastanitve in rezervirajte popoln termin za vas.

Vse Naše Nastanitve

Vse nastanitve se nahajajo v ograjenem Glampingu ob Bloškem Jezeru. Vsaka nastanitev ima svoj poseben čar, ki vas bo zagotovo navdušil.

Le nekaj minut vožnje od Bloškega jezera, stoji s srcem postavljena koča, v okolju, kjer seže pogled na pašnike, oddaljene gore in gozdove. Velika terasa z žarom, simpatična mala jedilnica, kopalnica s savno, odprta soba in zunanja vroča kad.

Majhna lesena hiška (3x3 m), primerna za 2 osebi. Vse hiške so ogrevane (prenosni grelec) in toplotno izolirane, v vsaki hiški sta 2 ležišči, posteljnina, luč inelektrična vtičnica.

Velika lesena hiška (4x4 m), primerna za do 4 osebe. Vse hiške so ogrevane (prenosni grelec) in toplotno izolirane, v vsaki hiški so 4 ležišča, posteljnina, luč, električna vtičnica.

Studio se nahaja nad recepcijo (ogrevan). Opremljen je s 5 ležišči, kuhinjsko nišo, jedilnim kotom ter kopalnico (tuš in WC).
Odlična izbira za celo družino.

Družinske Krpanove sobe se nahajajo v samostojni hiši, nad letno kuhinjo. Odlikujejo jih unikatne lesene postelje in pogradi, ki bodo najbolj všeč najmlajšim. Na voljo sta 2 sobi, ena za 4 in druga za 5 oseb (dodatno ležišče za otroka do 12 let).

Le kakšen kilometer stran od Bloškega jezera se nahaja s srcem postavljena koča, ki leži v samem osrčju narave. Obdajajo jo pašniki, krasijo oddaljene gore in umirjenost pokrajine. Koča ima veliko teraso z zunanjo kadjo, notranjost pa oddaja toploto lesa. V notranjih prostorih je mala jedilnica s kuhinjo, kopalnica s savno, v zgornjem prostoru pa odprta spalnica s šestimi ležišči.

Najbolj razkošna soba v glampingu z zasebno teraso s savno in jakuzzijem, kopalnico ter dvoposteljno sobo. Enota se nahaja v 1. nadstropju medvedjega dvorca in ima tudi lep razgled. Luksuzna izkušnja zagotovljena 😉

V glampingu imamo tudi posebne kotičke, ki so namenjeni najbolj advanturističnim 😉 Na teh prostorih lahko postavite šotor in prespite kar v svojem šotoru. Še vedno pa lahko uporabljate naše skupne sanitarije (Tuš+wc) in skupno kuhinjo.

Pogosta vprašanja

Samostojno kopalnico imata studio in soba pod zvezdami, vse ostale nastanitve imajo skupni kopalnici (moško in žensko).
V glampingu je sezonska kuhinja s kuhalno površino, plinskim žarom, hladilnikom ter ostalimi kuhinjskimi pripomočki. 
Vse bivalne enote so ogrevane in primerne za bivanje v vseh letnih časih. 
Obilen zajtrk z domačimi dobrotami je z doplačilom 8€/osebo oz. 5€/otroka. 
V poletnem času lahko nekaj lokalnih jedi naročite v Brunarici ob jezeru, večjo ponudbo pa imajo v Gostilnici Domin, ki je od glampinga oddaljena le 2 km. Gostilna se nahaja v Novi vasi. 
Najbližja trgovina je v Novi vasi, ki je od glampinga oddaljena 2 km. 
Seveda, hišni ljubljenčki so dobrodošli. Zanje je potrebno doplačilo 8€/noč.
Savna in jacuzzi sta v sklopu najema sobe pod zvezdami, zato je koriščenje možno z doplačilom v kolikor prej omenjena soba ni zasedena. 
Voda v jezeru je čista, s tremi pritoki. Zaradi mulja na dnu jezera je voda predvsem v glavni sezoni motna, a še vedno primerna za kopanje. 
Glamping se nahaja v naravnem okolju, kjer domačini sobivajo z divjimi živalmi. V okolici so prisotni tudi medvedi, ki pa se ljudi bojijo. Svetujemo, da se po gozdu ne gibate v zgodnjih jutranjih ali večernih urah ter se med hojo pogovarjate, kdaj požvižgate ali zapoloskate ter tako opozorite medveda nase.

Rezervirajte svoj termin!

Doživite neverjetno, pristno izkušnjo sami, v paru ali pa kar s celo družino. V Glampingu ob Bloškem jezeru, ki je naraven, miren, pristen in domač.

Pošljite Nam Sporočilo

Če imate posebna vprašanja, povpraševanje, zanimanje za zaključene družbe, team buldinge ali druge stvari nam pošljite sporočilo preko spodnjega obrazca.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.